Büyüknacar İlkokulu
BÜYÜKNACAR MERKEZ MAH. 11001. CAD. BUYUKNACAR ILKOKUKU ORTAOKULU BLOK NO: 50 İÇ KAPI NO: 1 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

Öğrencilerimizin zeka düzeyleri,kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim öğretim yuvası olmaktır.Beden ,zihin ahlak ve ruh ve duygu bakımından dengeli ,sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe sahip ,hür ve bilimsel düşünce gücüne ,geniş bir dünya görüşüne sahip insan haklarına saygılı yaratıcı ,kişilikli ,teşebbüs sahibi ,yapıcı bireyler olarak yetiştirmek;

MİSYON

Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşüne,bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, bugünkü sosyoo-ekonomik yapımızın getirdiği sorunları veli-öğrenci-çevre-okul işbirliği ile günün şartlarına uygun standartları yakalayarak, çözmek, öğrencilerin; işbirlikçi, sorumluluk sahibi, saygılı, bilgili-becerili, kendine güvenen ve girişimci bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara gelişen teknolojiye uyum sağlayacak mesleki bilgi ve becerileri kazandırmak için varız.Özel olarak da amacımız yukarıda sayılan niteliklere sahip birer birey olarak öğrencilerimizi yetiştirmenin yanında , öğrencilerimizin kabiliyet ve istidatlarına göre onları bir üst öğretim kurumuna hazırlamak.

Öğretim Şekli :TAM GÜN

TAM GÜN

KALORİFER

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

OKULUMUZ BÜYÜKNACAR MAHALLESİNDE OLUP İLÇEYE UZAKLIĞI 25 KM´DİR. İLE UZAKLIĞI İSE 75 KM´DİR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

2014 mahalli seçimlerine kadar belediye;sonrasında ise Pazarcık´a bağlı mahalle statüsündedir.

Proje Çalışmaları

Etwinning Artık Materyallerin Serüveni Projesi, Etwinning Bilim Çocukları Projesi, Etwinning Dünya Evimiz Onu Koruyalım Projesi.