THE KID SAVING THE WORLD ERASMUS KA210 PROJESİ

Büyüknacar İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ebru KORKMAZ ve proje ortakları Avrupa Birliği tarafından hibe almaya hak kazanan The Kid Saving The World isimli  Erasmus KA210 projesi kapsamında İtalya, Yunanistan ve Türkiye olmak üzere üç hareketlilik gerçekleştirecektir.

Türkiye, İtalya ve Yunanistan`dan ortak okullar ile yürütülen; 2022 yılında İtalya koordinatörlüğünde kabul edilen The Kid Saving The World Erasmus KA210 projesinin konusu geridönüşüm ve doğayı korumaktır. Üç  hareketlilik kapsamında İtalya-Yunanistan ve Türkiye!de ki okullarda beş gün boyunca çeşitli etkinlikler yapılacaktır. Ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edecek proje yürütücüsü Ebru KORKMAZ okulumuzda proje faaliyetlerine devam etmektedir.Öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Etiketler :etwinning, meb,